Pure frisheid

Geberit AquaClean douche-wc's in hotels

Absolute frisheid op reis

Beleef HET GEBERIT AQUACLEAN GEVOEL IN HOTELS

Steeds meer hotels in Europa bieden hun gasten dat extraatje meer. In ons geval is dit het gevoel van absolute frisheid na elk toiletbezoek of anders gezegd: een Geberit AquaClean douche-wc. Zo hoeft u op uw reizen niet langer af te zien van het aangename en unieke gevoel van frisheid en zuiverheid.

Meer informatie over de verschillende modellen
Brochure downloaden  (3.1 MB)
Contactformulier

Getuigenissen

La Truffe Noire

Luigi Ciciriello, oprichter en chef-kok van het restaurant La Truffe Noire in Brussel, legt het concept uit van het restaurant, dat zijn klanten een unieke ervaring wil bieden. Geberit AquaClean douche-wc's dragen bij aan deze welzijnsbeleving voor de klanten van het restaurant.

Naar de website van het restaurant

HOTEL HARMONY

Hotelmanager Harmony De Smet benadrukt hoe de klanten van het gezellige en prachtig gelegen Harmony Hotel in hartje Gent vaak aangenaam verrast zijn door het extra comfort dat de AquaClean douche-wc's bieden.

Naar de website van het hotel

HOTELS EN RESTAURANTS MET GEBERIT AQUACLEAN IN BELGIË

BENT U EEN HOTELIER?

Wilt u ook tot die tevreden hoteliers behoren die hun gasten nu al verwennen met het comfort van de Geberit AquaClean douche-wc's? Wij ondersteunen u graag bij uw bouw- of renovatieprojecten.

De Geberit verkoopadviseurs beschikken over een uitgebreide knowhow op het gebied van sanitair en het dienstenaanbod is veelzijdig:

  • Advies over de optimale badkamersituatie in hotels, rekening houdend met de geldende normen voor de gehele badkamer
  • Cross-team vastgoedondersteuning tot en met aftersales
  • Visualisatie van badkamerplattegronden met Geberit keramiek, badkamermeubels, doucheoplossingen en AquaClean douche-wc's

Wilt u advies of heeft u vragen over Geberit producten? Uw persoonlijke contactpersoon bij Geberit helpt u graag verder:

Iris Van den Driessche
Accountmanager Hotel & Leisure
Mobiel: +32 478 45 51 03
E-mail: hotel.be@geberit.com