WELKOM IN DE WERELD VAN AQUACLEAN

GENIET ELKE DAG VAN EEN INTENS FRIS GEVOEL

Als we de trendwatchers mogen geloven dan zullen we steeds meer tijd doorbrengen in de badkamer. Van een puur functionele ruimte is de badkamer geëvolueerd naar een luxueuze plek om te relaxen. Een douche-wc mag in de badkamer van de toekomst dan ook niet ontbreken.

Omdat papier nooit het zuivere gevoel van water kan evenaren, voelt niemand zich helemaal schoon na een toiletbezoek. Dat heeft een grootschalig onderzoek aangetoond.

Het feit dat je na het gebruik van een Geberit AquaClean douche-wc wél een intens gevoel van frisheid ervaart is fantastisch!

Mag het wat meer zijn AUB

Start nu met uw persoonlijke goed-gevoel-programma, direct in uw badkamer en laat u verwennen met verfrissende extra's en talrijke comfortfuncties:

De belangrijkste troeven

VERRIJK UW AQUACLEAN-ERVARING MET DE GEBERIT HOME-APP

Geberit Home App op uw smartphone

Tover uw smartphone om tot een afstandsbediening voor uw AquaClean douche-wc en krijg makkelijk toegang to alle comfortfuncties en informatie over uw toestel:

  • Persoonlijke instellingen opslaan
  • Nuttige tips en informatie over onderhoud
  • Video’s over functies bekijken
  • De gebruiksaanwijzing digitaal raadplegen
  • Service- en contactinformatie ontvangen
  • Mekkelijk verbruiksmateriaal bestellen

AquaClean kopen In vijf eenvoudige stappen

Aanspreekvorm*
Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Plaats*

E-mail*

Mobiel nummer

Uw bericht

Ik ga ermee akkoord dat Geberit nv mijn hierboven verstrekte gegevens buiten mijn contact om voor marktonderzoek, reclame en analyse verwerkt en mij via de volgende door mij verstrekte contactgegevens informeert over actuele aanbiedingen, diensten, nieuws, acties en tips op het gebied van sanitaire producten:

Ik kan deze toestemming te allen tijde - ook gedeeltelijk - tegenover Geberit nv met werking voor de toekomst herroepen, in het bijzonder via de in de juridische vermeldingen (impressum) vermelde contactgegevens.