Tuma Classic reinigen en verzorgen

Zo doet u dat

Douche-wc Geberit AquaClean Tuma Classic complete wc

Korte en nuttige functievideo's begeleiden u tijdens het onderhoud en de verzorging van uw AquaClean Tuma Classic. Het bijna poriënvrije, uiterst gladde oppervlak kan eenvoudig en efficiënt schoon worden gehouden. Om kalkaanslag te voorkomen, heeft Geberit bovendien een ontkalkingsprogramma ontwikkeld voor een lange levensduur van de douche-wc’s.

Hoe reinig ik mijn douche-wc?

Bekijk in de video hoe u uw douche-wc snel een eenvoudig kunt reinigen.

Het speciaal voor AquaClean ontwikkelde reinigingsmiddel is zeer milieuvriendelijk en verwijdert vuil, water- en kalkvlekken op doeltreffende wijze. Het is geschikt voor de externe reiniging van alle Geberit AquaClean-modellen.

Deksel afnemen

Door de QuickRelease-functie verwijdert u uw wc-deksel met één enkele beweging. Dit voorkomt ook de vorming van afzettingen op de bevestigingen.

Videos

Zo reinigt u de douchekop

Geberit adviseert om de douchekop regelmatig grondig te reinigen. Daarom kan u de kop heel eenvoudig van de keramische wc-pot loskoppelen en afzonderlijk reinigen.

Videos

Douchekop reinigen

Om de douchekop regelmatig grondig te reinigen, kunt u de kop uit de keramische wc-pot verwijderen.

Ontkalken

Uw AquaClean geeft met een blauw-rood knipperende status-LED op het zijdelingse bedieningspaneel aan wanneer hij moet worden ontkalkt.

De Geberit Home-app begeleidt u stap voor stap door het ontkalkingsproces. U dient enkel het Geberit ontkalkingsmiddel in de daartoe voorziene opening te gieten en het ontkalkingsprogramma te starten.

Tijdens de ontkalking mag u de douche-wc gedurende ca. 60 minuten niet gebruiken.

Heeft u nieuw verbruiksmateriaal nodig?

Bestel eenvoudig onderhoudsproducten en toebehoren voor uw douche-wc via de webshop en laat deze rechtstreeks bij u thuis leveren.