Geberit AquaClean. De douche-wc.

Luxe hoeft niet duur te zijn.

Meer luxe in de badkamer voor iedereen

Comfort hoeft niet duur te zijn

Vreest u dat de kosten voor stroom en water na installatie van een douche-wc omhoog schieten? U heeft het mis. De douche-wc kost per maand niet meer dan een koffie.

Voor de prijs van één koffie per maand haalt u veel comfort in huis, u zult het zelf snel merken. U voelt zich frisser, beter en zelfzekerder. Elke dag opnieuw. Dat is toch meer waard dan één koffie per maand, niet?

Naar het productoverzicht
Brochure nu downloaden  (, 3.1 MB )

Zo eenvoudig werkt een douche-wc

Door een druk op de knop schuift de verborgen douchearm naar buiten en reinigt uw achterwerk met een aangenaam warme waterstraal. De Geberit AquaClean douche-wc's zijn uitgerust met de unieke WhirlSpray-douchetechnologie, die waterbesparend een uiterst aangename en grondige reiniging mogelijk maakt. Alle functies kunnen volgens uw wensen worden ingesteld.

Wilt u dit frisse gevoel zelf ervaren?

89% van de klanten zijn tevreden of zeer tevreden over Geberit AquaClean – wat een score! Het is niet voor niets dat eigenaars van een AquaClean hun douche-wc niet meer willen opgeven wanneer ze er eenmaal aan gewend zijn.

Bent u nieuwsgierig naar een test?

Meer informatie over de verschillende modellen

Kariem Hussein vertelt

Merkambassadeur Kariem zit op een WC

“Mijn energie verdeel ik zeer goed. En dat geldt ook voor mijn douche-wc dankzij een slimme stroomspaarmodus. In de stroomspaarmodus verbruikt hij minder dan 0,5 Watt, dat zijn slechts enkele euro's per maand. Dat is voor mijn een topprestatie, ook op het vlak van spaarzaamheid.“

Kariem Hussein, Zwitserse tophordeloper en merkambassadeur voor Geberit