Geberit AquaClean. De douche-wc.

De controleerbare bron van frisheid.

Aangenaam als een massage

U bepaalt wat de douche-wc doet

Geberit AquaClean WC met douchearm

Een douche-wc werkt zoals een klassieke wc, maar biedt heel wat extra comfortfuncties. Een ladydouche, een warmeluchtföhn, een geurafzuiging of een oriëntatielicht zijn slechts enkele voordelen van een douche-wc. De kern van de douche-wc is echter de zachte waterstraal.

Het belangrijkste: u heeft altijd de volledige controle over wat de douchestraal doet en u kunt de douchestraal volgens uw wensen instellen.

Uw persoonlijk goed-gevoel-programma Gaat heel eenvoudig

Altijd zoals u het graag heeft

Met welke intensiteit het water u reinigt, bepaalt u zelf. In elk van de 5 standen is de waterstraal zacht voor uw huid en dus altijd aangenaam. Pijn tijdens reiniging met een douche-wc? Onmogelijk.

Waar precies wilt u worden gereinigd?

Hoever de douchearm uitschuift, bepaalt u zelf. Ga met uw zitvlak tegen de achterrand van de wc zitten en bepaal de ideale positie van de douchearm. Een natte rug? Dankzij de ideaal getrapte posities onmogelijk.

Welke temperatuur vindt u het aangenaamst?

Stel de temperatuur van het water in zoals uw huid dat het aangenaamst ervaart. U mag geen schroeiend hete of ijskoude temperaturen verwachten. Een onderkoelde intieme zone? Vergeet het maar.

U bepaalt Met slechts een druk op een knop

Het gebruik van de Geberit AquaClean afstandsbediening

Pas wanneer u op de wc-zittingsring zit en op de startknop drukt, wordt de douchefunctie geactiveerd. Door op dezelfde knop te drukken, kunt u de douchefunctie gelijk wanneer weer beëindigen.

Trouwens: de douchestraal kan pas worden geactiveerd wanneer er iemand op de wc zit. Dit is te danken aan een ingebouwd veiligheidsmechanisme.

ZO WERKT DE DOUCHEFUNCTIE

In de korte video hiernaast ontdek je de werking van de douchearm.

Kariem Hussein vertelt

Kariem Hussein zit op een WC

“Op mijn douche-wc AquaClean Mera kan ik altijd rekenen. Ik heb altijd de volledige controle over wat de douche-wc tijdens de reiniging doet. De intensiteit en temperatuur van de douchestraal vind ik het aangenaamst in stand 3. Ik kan mijn instellingen bij elk gebruik heel eenvoudig opnieuw oproepen ­ dus zonder ze telkens opnieuw te moeten instellen.“

Kariem Hussein, Zwitserse tophordeloper en merkambassadeur voor Geberit

Wilt u dit frisse gevoel zelf ervaren?

Wanneer u één keer het frisse en schone gevoel heeft ervaren dat een Geberit AquaClean douche-wc u schenkt, wilt u nooit meer zonder.

U bent nieuwsgierig naar een test?

Bij een verdeler testen

Meer informatie over de verschillende modellen

Brochure downloaden  (, 4.5 MB )
Meer informatie over de verschillende modellen
Contactformulier

Geberit AquaClean brochure

Geberit AquaClean salesbrochure 2021

Ontdek alle informatie over de laatste nieuwe Geberit AquaClean modellen en functionaliteiten in deze samenvattende brochure.