Redenen om met water te reinigen

Alleen met water wordt het echt schoon

Zou u uw vuile auto enkel met droog papier reinigen? Ik dacht het niet. De bekende fotograaf Jonathan Heyer toont hoe dagelijkse situaties er zouden uitzien wanneer we geen water voor de reiniging konden gebruiken: vrij duister.

Een gevoel zoals fris gedoucht

Hillary zit op de douche-wc Geberit AquaClean Mera

Water is onontbeerlijk voor onze hygiëne en ons welzijn. Het is daarom des te verbazingwekkender dat we ons na het toiletbezoek tevreden stellen met alleen maar wc-papier.

In de hygiënecultuur in het Verre Oosten is het al lang vanzelfsprekend om zich na het toiletbezoek met water te reinigen. En ook bij ons zijn steeds meer mensen enthousiast over de zachte en natuurlijke wc-hygiëne met water in plaats van papier.

Want water reinigt, verfrist en schenkt ons nieuw welzijn. Als men zich na het toiletbezoek met water reinigt, voelt men zich zoals na een frisse douche.

Meer zelfvertrouwen

Lucy zit op de douche-wc Geberit AquaClean Mera

Streven naar meer welzijn en een gezond zelfbewustzijn behoren tot de moderne levensstijl. Om het welzijn te verhogen, spelen diverse factoren zoals gezonde voeding, lichaamsconditie of persoonlijke hygiëne een doorslaggevende rol. Het derde punt kan men positief beïnvloeden met een douche-wc.

Een Geberit AquaClean schenkt ons de hele dag lang een fris en schoon gevoel. Wanneer men zich goed voelt in zijn vel, straalt men dit ook uit en komt men zelfbewuster over – overtuig uzelf!

Persoonlijke hygiëne

John zit op de douche-wc Geberit AquaClean Mera

De douche-wc's van Geberit AquaClean reinigen u zacht met water en zijn veel hygiënischer dan papier. Wanneer u uw persoonlijke hygiëne ter harte neemt en u het belangrijk vindt u na elk toiletbezoek echt schoon te voelen, laat u dan overtuigen door de zachte en natuurlijke reiniging van de AquaClean douche-wc's. Ze werden speciaal ontwikkeld, zodat u zich helemaal hygiënisch en schoon voelt.